Vragen of problemen? Aarzel niet en contacteer ons.

Onze gegevens

De Vereniging voor Neurologische Revalidatie VZW
Maatschappelijke zetel: De Pintelaan 185 - 9000 Gent
Ondernemingsnummer: 0445.585.435
Bestuurder: Anneleen Leyman
info@neurointeressegroep.be
 

Over NIG

De Vereniging voor Neurologische Revalidatie werd in 1990 opgericht.

Sinds 1991 werd het initiatief ondergebracht in een vereniging zonder winstoogmerk (VZW). De publicatie van de oprichting verscheen in het Staatsblad op 07/11/1991, sindsdien is de Vereniging voor Neurologische Revalidatie juridisch een vzw.

Tot 2008 was de maatschappelijke zetel gevestigd in Gasthuisberg of Pellenberg. Momenteel is deze ondergebracht in het UZ Gent.

Alle leden van het bestuur werken onbezoldigd en op vrijwillige basis.

De NIG is een vereniging van paramedici voor paramedici, actief in de neurologische revalidatie in Vlaanderen. Zij heeft als doel de kennis over neurologische revalidatie bij paramedici en andere geïnteresseerden (medici, verpleegkundigen, ...) te vergroten. Door het organiseren van studiedagen, workshops, lezingen, ... wil zij gangbare methoden, nieuwe wetenschappelijke inzichten en bestaande trends in de neurologische revalidatie onder een zo groot mogelijk publiek verspreiden en iedereen in het neurologische werkveld de kans geven een zo kwalitatief mogelijke aanpak uit te bouwen.

Via deze website kan u inschrijven op onze evenementen.

Veilig online betalen

Voor de verwerking van de online betalingen wordt beroep gedaan op onze online betaalpartner "Mollie". Zij zorgen voor een veilige transactie van de gelden en zorgen dat u in alle vertrouwen uw online betaling kan uitvoeren.

Contactgegevens

Heeft u vragen of ondervindt u problemen? Aarzel niet en contacteer ons via ons online contactformulier of via info@neurointeressegroep.be

In uw bevestigingsmail vindt u tevens de nodige contactgegevens voor uw contact voor een specifiek evenement. Wenst u een inschrijving te annuleren, dan kan u via die weg contact met ons opnemen.

Als actieve zorgverleners staan we dagelijks in het werkveld waardoor telefonisch contact niet mogelijk is. Wij trachten uw vraag steeds zo spoedig mogelijk op te volgen.